BLIV MEDLEM AF LOTUS KLUB DANMARK HER!

Hvordan bliver jeg medlem!

BLIV MEDLEM AF LOTUS KLUB DANMARK HER!

Indlægaf Administrator skrevet 1. jan 2006, 22:25

Hvad er Lotus Klub Danmark?

Som i så mange andre klubber er også Lotus Klub Danmark det DU gør den til. Hvis du ingenting gør, får du et levende forum, med "mødekalender" til div. arrangementer og træf du kan melde dig til, samt generel info, ofte 'sakset' fra et bredt udsnit af magasiner og ofte på udenlandsk. Du får også udvidet adgang til vores hjemmeside, adgamg til køb og salg siden m.m. Men det er jo i grunden ikke så meget, vel? Og så koster det endda kun 300kr/p.a.

På den anden side, hvis du kan og vil og er bare lidt socialt anlagt, finder du hurtigt ud af, at Lotus Klub Danmark, er en løst organiseret interesseklub for hyggelige, men også seriøse og imødekommende personer med hang til Lotus, og klubben er åben for folk både med og uden Lotus. Der er i dag over 240 medlemmer, fordelt på alle aldersgrupper og begge køn, og repræsenterende langt de fleste modeller af LOTUS biler, både veteraner og moderne teknologi.

Blandt klubbens medlemmer ved man stort set alt hvad der er værd at vide om Lotus, så går man selv og skruer og har problemer, er der altid én der ved hvordan. Så uanset hvilken model du er mest bidt af, så finder du nemt en "lidelsesfælle".

Som også andre klubber kører de interesserede af og til lidt 'RÆS'. F.eks. Hill-climb, Køreteknik på på Ring Knutstorp, Sturup Raceway, Padborg Park og Jyllandsringen

Derfor, bruger man klubben aktivt er den det helt rigtige sted at være. Kom til de få møder der officielt afholdes. Du bliver nemt både accepteret og specielt respekteret, hvis du er en flink fyr og ved noget om biler, og Lotus i særdeleshed.
Der afholdes faktisk også nu og da tirsdagsture, torsdagsture og lokale kaffemøder" hvor vi bare samles hos hinanden for at besigtige staldene, og få en hyggelig sludder blandt ligesindede. Men du skal selv holde dig til, vi kan jo ikke vide om du er interesseret hvis du forholder dig passiv... Vel?

Set i det ovenstående lys er et medlemskab jo værdifuldt, og prisen helt uden betydning. Så det er helt op til den enkelte om man spilder tiden, eller om man går glip af noget. Hvad synes du?

Og hvordan bliver du så medlem........?

Hvis du ikke er oprettet som bruger her på LKD forum, skal du gøre det her: TILMELD...

Derefter, udfyld nedenstående formular og tryk på SEND. Så vil kasseren sende dig information med oplysninger om hvor du skal indbetale kontingent som i øjeblikket er DKK 400,- for alm. medlem og 600,- for et familie medlemskab. Når det er gjort og du har betalt bliver din status her på forum ændret til MEDLEM og du kan se det hele for medlemmer her.

UDFYLD FORMULAREN HER !
Brugeravatar
Administrator
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 65
Tilmeldt: 20. apr 2012, 01:05
Medlemsnummer: 0

Tilbage til Om klubben

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron