Lotus 7 (1963) til salg

Forumregler
I dette forum er det kun tilladt for medlemmer at oprette emner. Ikke-medlemmer kan dog læse dem.
Kun ikke komerciellt salg er tilladt. Krav til annoncen er en tydelig beskrivelse af det der sælges samt at prisen nævnes.
Indlæget vil være tilgængeligt i 6 måneder fra første indlæg. Hvis det tilbudte ændrer status, f.eks. bliver solgt, er det tilladt at skrive solgt i emnefeltet.

Lotus 7 (1963) til salg

Indlægaf jaruni skrevet 21. nov 2019, 15:59

Bilen er British Racing Green og har sorte historiske nummerplader og verificeret SB stelnummer. Denne serie 2 er hjemtaget fra USA for 7 år siden, hvor den blev ombygget til en "left hooker". Derudover har den bl.a. fået nye ventilerede skivebremser/kalibre foran og ny hovedbremsecylinder, nye støddæmpere, nyt spærredifferentiale, ny køler, nye benzinslanger og nyt racingbatteri. Det er ikke en udstillingsbil, men den står i rigtig god brugsstand. En frisk vogn, der vækker opsigt over alt, i form af brede smil og thumbs up!

Lotus Twin Cam motor på 1600 ccm, som kører på alm. blyfri benzin. Dobbelt Weber 45mm, 4-trins gearkasse med langt 1. gear. og lige skåren 1. 2. og 3. som giver hurtigt gearskift og en fantastisk lyd. Bilen er løbende blevet serviceret hos bl.a. Mio Engineering, og motoren blev "pakket om" for nogle år siden. Den yder omkring 140 HK på baghjulene. Den står med sølvmetal (nylakerede) 13" Minilite fælge m. Toyo Proxes R888 dæk.

Sælges til vinterpris (inden udgangen af marts 2020) for kr. 200.000 sammen med diverse reservedele og bogen "Legend of the Lotus Seven" af Dennis Ortenburger.

Fotos kan sendes på mail. Kun seriøse henvendelser tak!

Mvh
Jacob (mobil 4224 5555 eller jaruni@gmail.com)
Brugeravatar
jaruni
Ny bruger
Ny bruger
 
Indlæg: 13
Tilmeldt: 16. maj 2013, 10:11
Geografisk sted: Valby
Medlemsnummer: 659

Tilbage til Biler

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst