2022-09-16 LKD KØRETEKNIK FOR IKKE MEDLEMMER

Indlæg i dette forum vises på klubbens kalender. Du er velkommen til at reklamere for et arrangement, såfremt du mener det har interesse for klubmedlemmerne. Husk at angive dato/tidspunkt.

2022-09-16 LKD KØRETEKNIK FOR IKKE MEDLEMMER

Indlægaf Kim.Poulsen skrevet 18. aug 2022, 17:53

FDM Jyllandsringen

Som nævnt i andet forum, er det nu muligt for medlemmer af andre klubber at deltage i vores køreteknik på FDM Jyllandsringen.

Vi ser frem til at lave en super eftermiddag med et spændende program hvor vi kan præsentere biler fra Agile Automotive. Der vil også være mulighed for test ture i deres biler. Endvidere har en lokal TV station meldt deres ankomst. De vil gerne lave et indslag om arrangementet.
Vi vil derfor invitere alle medlemmer til at komme og deltage i køreteknik eller bare være med til en hyggelig eftermiddag. Man kan så sparke dæk eller måske være heldig at få et par omgange som passager.

Vi har derfor oprettet en ny kategori der hedder: "Køreteknik medlemmer". Disse kan deltage i vores arrangementer mod at betale 800,- Kr. Hvis du kender en ven eller andet familiemedlem der gerne vil prøve en tur på banen kan det nu lade sig gøre, uden at melde sig ind.

Deltagere vil blive inddelt i 3 klasser. Debutanter har mulighed for at køre nogle forholdsvis fredelige omgange sammen i klasse 1. Dem der har prøvet banekørsel før, men ønsker at køre nogenlunde behersket, i klasse 2, og de mest øvede i klasse 3.

Mødetid for alle kørere er 11.30, Fredag den 16/9-2022


LKD har lejet banen i 4 timer, fra 12 til 16. Vi vil tilstræbe at alle får kørt ca 20 min. pr. time. Dette afhænger naturligvis af antal deltagere, idet vi ikke ønsker for store felter.

Vigtigt:
Bemærk venligst at vi har lånt banen til "køreteknisk træning" og derfor er det et krav at alle biler skal være indregistrerede eller typegodkendte med prøveskilte. Altså ingen racerbiler !

Det er også vigtigt for afviklingen af arrangementet, at alle deltagere sørger for at støj niveauet på deres bil ikke overstiger 95 Db ved forbikørsel.
Klubben medbringer støjmåler der kan identificere eventuelle overtrædelser af dette.
Vi forbeholder os ret til at udelukke køretøjer der ikke lever op til disse krav.


Vi gør opmærksom på at klubben ikke har arrangør forsikring. Derfor er det din egen forsikring eller dig, der er ansvarlig ved skader af enhver art, både materielle og personrelaterede.

Vær opmærksom på om din bil er i toptrim sikkerhedsmæssigt. Har du frisk bremsevæske, bremsebelægninger, gode dæk med korrekt dæktryk. Er dine seler i orden og er din stol fastgjort ordentligt o.s.v..
Det er endvidere et krav at du benytter godkendt styrthjelm og sikkerheds seler, ingen krav om køredragt – men tag noget fornuftigt på (bomuld eller brændhæmmende) med lange ærmer.
Evt. passager skal være min. 12 år og naturligvis også iført hjelm og seler, men vi ser egentlig helst at du kører alene.

Tag gerne en plastic presenning el. lignende til at lægge under bilen når den er i pit.

Officials:
Klubbens Baneudvalg står selv for officials, da banen er ikke kræver flagposter og kun en post ved pit-udkørsel.

Jyllandsringen er beliggende cirka 9 Km. øst for Silkeborg.

Banens adresse:


Skellerupvej 38,
Resenbro,
8600 SilkeborgSeneste mødetid på banen er kl. 11.30, for kørerinstruktion og opdeling i hold. Kopi af LKD's standard ansvars fraskrivelse underskrives ved fremmødet på banen.

Deltagergebyret indbetales via MobilePay ved tilmeldingen.

Ved indbetaling scannes en QR kode. Tilmelding først gældende når deltagergebyr er indbetalt.

Tilmelding herunder og senest 11. septermber 2022.


Skriv jeres navn og evt. kommentarer på tilmeldingen og tryk på Send. Så sendes informationen til serveren der så opdaterer listen og denne kan så ses efterfølgende inden for 5 minutter.
God fornøjelse!

SE DE TILMELDTE HER
Brugeravatar
Kim.Poulsen
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 850
Tilmeldt: 11. jun 2007, 00:59
Geografisk sted: Birkerød
Medlemsnummer: 492

Tilbage til Kalender

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron