2015-04-14 Tirsdags-tur i Nordsjælland

Indlæg i dette forum vises på klubbens kalender. Du er velkommen til at reklamere for et arrangement, såfremt du mener det har interesse for klubmedlemmerne. Husk at angive dato/tidspunkt.

2015-04-14 Tirsdags-tur i Nordsjælland

Indlægaf Kim.Poulsen skrevet 7. apr 2015, 11:44

Kære LKD medlemmer og andre Lotus entusiaster. Vi går nu i gang med den 10. sæson for tirsdagsturen i Nordsjælland.
For præcis 10 år siden tog Leo initiativ til at nogle Lotus entusiaster mødtes ved Kollekolle mellem Bagsværd og Farum. Leo der i mange år havde kørt vejene i Nordsjælland tynde på sin cyckel, fik den ide at det kunne da også gøres i en Lotus. De første år sluttede man altid samme sted nemlig på Bodega STRIBEN i Skævinge hvor der serveredes god gedigen dansk mad. Da Striben senere fik nye ejere og nedlagde køkkenet, blev turene udvidet med hjemme besøg og samt spisning på diverse restauranter og virksomheder.

Vi mødes derfor kl. 17:30 på Frederiksborgvej i Værløse nord for Kollekolle Hotel.


55.780943,12.403787 på Google Maps:Da vi er tidligt på sæsonen er det beslutte at vi først holder jubilæums festen i forbindelse med tirsdagsturen den 9 juni. Denne gang har vi besluttet at spise på Ganløse kro. Vi forventer at være fremme til spisning kl. 19.00.

Stegt Flæsk. Serveres med hvide kartofler, persillesovs og hjemmelavet rødbeder. Spis hvad du kan KUN kr: 139,- excl drikkevarer.

Vi håber at mange vil deltage i vores jubilæums sæson.

Ganløse Kro, Ganløse på Google Maps:
Planlæg efter at vi kører 100+ km. så sørg for at der er benzin, olie og vand på bilen inden starten.

Vi gør opmærksom på, at du på turen ALTID skal afpasse tempoet efter forholdene, samt at du kan se bilen der kører bagved. Så kan han se, når du drejer. Derved undgår vi at stoppe og lede efter nogen, der gættede forkert. Dog skal man også kunne holde en jævn og god fart så toget ikke går helt i stå :( . Sidste mand er dog fritaget for denne regel).

Tilmelding venligst i god tid og senest mandag den 13. april.

TILMELD DIG HER

Vel mødt!

/Kim
Brugeravatar
Kim.Poulsen
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 718
Tilmeldt: 11. jun 2007, 00:59
Geografisk sted: Birkerød
Medlemsnummer: 492

Tilbage til Kalender

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron